Thursday, July 26, 2012

Luvstylista ~ fesyen hijab yang meletops!!

Salam...sekarang ni memang mode nak update pasal fesyen je..sebab sekarang ni tengah berangan-angan nak start bisnes online women clothing ni...jadi selalu google fesyen yang ada...then terbaru butik Luvstylista telah dilancarkan...butik ni milik Puan Mona Din ala yang pemilik Leesa Formula tu..yang selalu keluar dalam Wanita Hari Ini untuk segmen tajaan. Puan Mona Din ni juga setahu saya juga memilki Butik Hajaba yang produknya jubah & baju muslimah...apapun untuk fashionista yang berani mencuba pelbagai fesyen boleh layan and cuci mata dengan picture kat bawah ni ye...Luvstylista menampilkan Natasha Hudson, Diana Amir, Yatt Hamzah, Maria Elena, Nisa Kay sebagai model...yang pastikan sungguh gojes mereka mengenakan hijab dan turban ni...tapi kalau saya yang pakai rasanya mesti tak cantik sebab pipiku tembam...lagi menampakkan ketembaman je nanti...jom layan picture dulu...harga dalam lingkungan RM 100 - RM 200 sehelai...ape jom layan...





















No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...