Tuesday, May 6, 2014

MEALSHAKE, VITA C & VITA E SEMBUHKAN LUKA ANAKKU DENGAN CEPAT ~ Puan Jumaah

Salam semua...

Tiup tiup sikit berhabuk la blog ni... Waktu rehat ni guna sehabis baik buat entry...

Kali ni nak share tentang MEALSHAKE SHAKLEE, VITA C SHAKLEE & VITA E SHAKLEE...

Gila kuasa la nak cerita tentang semua ni.. heh nanti dulu baca selanjutnya di sini...

Sebelum tu jom tengok dulu TESTIMONI MEALSHAKE, VITA C & VITA E SHAKLEE UNTUK SEMBUHKAN LUKA DAN HILANG PARUT


15 Kebaikan MEALSHAKE untuk kanak kanak

Salam...
Banyak orang tanya tentang MEALSHAKE so nak story lanjut di sini...dah lama tak buat entry tentang Mealshake...


Rasanya memang kurang entry saya pasal kebaikan mealshake untuk kanak-kanak ni. Mealshake macam dah sinonim dengan kanak - kanak tapi sebenarnya semua pun boleh makan bukan terhad pada mereka je...

Monday, April 28, 2014

Cara Cantikkan Kulit : Kulit Cantik dengan Masker ESP Shaklee dan Vita E Shaklee

Salam semua.. salam sihat ceria dari saya untuk semua pengunjung blog ini...

ESP tengah HOT MELETOPSSS KAN?? Tapi korang tahu tak yang ESP Shaklee ni boleh dibuat Masker... bunyi menarik tertarik kan?? Of coz la best kan...


Saya dah pernah cerita tentang beberapa vitamin Shaklee yang sesuai untuk kesihatan dan kecantikan kulit. Bukan wajah saja, tapi seluruh tubuh. Yang belum saya cerita lagi ialah bagaimana anda, pelanggan-pelanggan saya yang begitu berharga, boleh mempelbagaikan kegunaan vitamin Shaklee untuk lebih mencantikkan lagi wajah anda.

Sunday, April 27, 2014

BADAN SEGAR BUGAR WALAUPUN BERSALIN CZER (CAESARIAN) gara gara Shaklee

Salam semua.. semoga sihat sihat hendaknya... In shaa Allah...

Ibu yang sedang sarat mengandung & menanti hari nak bersalin mesti perasaannya berdebar - debar kan?? 
Teringat masa nak bersalin Ammar Firas si jantung hati saya tu setahun lima bulan yang lepas memang tak tahu nak describe perasaan campur baur dalam hati ni... Masa tu fikir hanya nak lahirkan baby dengan selamat tanpa ada komplikasi.. berjalan lancar segalanya... Alhamdulillah semua berjalan lancar maka Ammar Firas dilahirkan secara normal pada 7 November 2013. 

Ketika melalui sangat genting untuk melahirkan ni kerana komplikasi tertentu seperti anak yang kedudukan songsang, jalan untuk nak deliver baby secara normal tak bukak2, ibu sudah tak berdaya lagi ataupun berkemungkinan jika lambat baby keluar akan lemas jadi prosedure Caesarian akan dilakukan oleh doktor.

Tentunya semua pun tahu selagi boleh kita sebagai wanita mahu lahirkan baby secara normal kerana dari segi penjagaan bersalin secara normal ini adalah lebih mudah banding dengan Czer. 

Jom kita baca pengalaman Pn Weeda ni yang bersalin secara Czer

Monday, April 21, 2014

Jerawat : Punca Jerawat, Cara Atasi dan Mengurangkan Jerawat dengan Shaklee

Bila sebut tentang jerawat mesti semua orang tak suka. Maklumlah membayangkan muka yang merah merah dipenuhi jerawat. Saya seorang yang penderita masalah jerawat yang teruk juga. Segala jenis produk saya cuba. Yang mahal pernah saya cuba ialah rawatan wajah di Pusat Rawatan wajah yang penuh iklan di tv tu. Hasilnya tak memberangsangkan pun. Sehinggalah bila umur mencapai 22 tahun baru jerawat perlahan lahan hilang. Tapi bila stress kerja wahh keluar lagi melambak lambak. Sekarang ni Alhamdulillah jerawat masih ada tapi sikit sikti je & kecil kecil je. 

Sebelum itu jom kenali dulu apa itu Jerawat??
Jerawat atau acne vulgaris merupakan perkara yang biasa berlaku pada remaja yang akhir baligh disebabkan oleh perubahan hormon badan. Bagaimanapun jerawat yang teruk mungkin disebabkan oleh pelbagai sebab seperti jangkitan kuman (penyakit, alahan dan salah penjagaan kulit.)
Sekiranya jerawat berlaku dengan teruk, ia perlu dirawat untuk mengelakkan berlakunya parut yang berkekalan.

TESTIMONI ESP SHAKLEE : CONSUME ESP SHAKLEE 4 BULAN TURUN 20 KG...

Assalamualaikum semua...

Saya nak kongsikan bersama anda semua testimoni seorang pengguna ESP Shaklee yang dapat menurunkan berat badan sebanyak 20 kilo setelah 4 bulan consume ESP...

Jom layan dulu testimoni beliau...


LEUNIEY NATASHA WIFE APEX pun pilih SET BERSALIN SHAKLEE pilihan orang terkenal

Salam semua...

Jumaat penuh barakah... syukur masih berpeluang bernafas di bumi Allah ini... Syukur anak dah kembali sihat walaupun masih perlu on antibiotik until selasa depan... Sungguh tak sanggup jika Firas sakit lagi sebab sangat kesian tengok dia meraung bila di inject masuk antibiotik... tentu amat sakit bila di ambil darah berkali kali... di neb berkali kali... 

FOKUS agak terganggu sedikit... ibu mana yang tak susah hati jika anak sakit kan?? Cerita tentang sakit Firas saya akan buat special entry tentangnya... In shaa Allah...

Ok since dah lama nak update ni banyak sangat benda yang nak di share sebenarnya...Entry comeback lepas diam seminggu sunyi sepi nak share tentang SET BERSALIN SHAKLEE...

Kenapa tiba tiba nak share tentang ni?? Ini semua sebab wife Apek Pemain Bola Kelantan tu la.... kan Leuniey Natasha wife Apek baru lepas bersalin je....

Jom cuci mata tengok anak Apek & Leuniey ni dulu... tetiba teringat 1st time tengok Firas after deliver... hermmm syahdu kan??


TESTIMONI SET 3M PENYUSUAN SUSU IBU...SUSU BANYAK + BADAN LANGSING + KULIT CANTIK + KEPUTIHAN HILANG...PAKEJ BERGANDA-GANDA!


Salam Isnin semua....

Pagi ni boleh cilok masa sikit nak hapdate tentang SET 3M la...Apa itu SET 3M ? 






Sharing di sini kisah PN SHARIZAD DAUD tentang penyusuan untuk anak kesayangannya...Semoga jadi matlamat setiap ibu di luar sana dalam memberikan yang terbaik untuk amanah Allah ini....

Sunday, April 20, 2014

Apa Beza ESP Shaklee dan Cinch Shaklee?

Salam semua.. 

Beberapa hari tak update blog dah.. ada habuk sikit sikit.. kasi tiup dulu.. hehe..

Sementara idea banyak.. cepat cepat taip... 

CINCH SHAKE LOSS vs ESP ??? 

Antara Cinch dan ESP..mana yang bagus?
Soalan cepumas yang saya sering dapat daripada customer yang dlm program capai berat badan idaman.
Cinch dan ESP..kedua duanya adalah PROTEIN..Dan..sifat semulajadi protein ni dalah mengenyangkan. Sebab itulah dalam mana mana program diet..amat dititikberatkan pengambilan protein.
Jika anda mencari sesuatu untuk dijadikan sebagai meal replacement..pilihlah CINCH.

Apa Beza ESP dan Cinch?

KULIT CANTIK MELETOPSSSS dengan SET KECANTIKAN SHAKLEE

Assalamualaikum semua...

WANITA mesti nak cantik serba serbi...kulit cantik, body cantik, baju cantik, handbag cantik, semualah nak cantik² je...dari yang basic sampai la ke rumah cantik, kereta cantik...penin kan nak semua...dah sinonim dengan wanita tak boleh nak lari dah...

Tu mukadimmah....so nak masuk story entry harini pulak..dah touch tentang cantik ni mesti la nak cerita tentang SET KECANTIKAN SHAKLEE aka SET CANTIK CUN MELETOPSSS!!

Belum nak cerita panjang²...meh tengok rupe SET SKINCARE SHAKLEE ni dulu sebabnya DARI MATA JATUH KE HATI...kannn??



CARA KURUSKAN BADAN...CINCH SHAKE LOSS SHAKLEE boleh bantu anda!

Salam Isnin semua...

Nak bagi CARA KURUS BADAN la pulak hari ni...

Jom baca semua....:)

Ingin kuruskan badan dengan cepat dan mudah? 

Berikut adalah 10 cara untuk membantu anda kurangkan berat badan di Malaysia.




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...