Wednesday, June 27, 2012

Akibat buka pintu waktu cuci kereta automatik


Salam...

Kalau anda pergi cuci kereta kat tempat cuci kereta automatik, 

jangan la pergi bukak pintu ye..

nnt akibatnye jadi macam ini la..

:
:
:
:
:
:

Tuesday, June 26, 2012

Cute & Love Message for Hubby...:)



Salam Alls...


Saya kongsikan di sini sample message yang cute untuk hubby...

Mesti hubby tersenyum baca nnt...

try la ye..:)





Cute and Love Messages for Hubby


Looking for some cute messages for him or maybe for some love messages to send to your husband? 

Here are some such messages which you can use. These messages will tell him how much you love him 

and that you think about him when he is not there.



·       If I were a tear in your eye, I would roll down and settle on your lips. If you were a tear in my eye, I 
     would never cry for fear of losing you.


·        I have the 'L', I have the 'O', I have the 'V', I have the 'E' and all I need is 'U'.


·      I love all the stars that I see at night, but they are nothing compared to the ones I see in your eyes.


·             Next time you see a falling star, close your eyes and make a wish. Trust me it's true! I made a wish and I got you.


·                     Keep the mobile close to your cheeks...Muuuaaahhh! That was a mobile kiss.


·                   I am feeling very happy...do you know why? Cause I am so lucky, do you know how? Cause God loves me, do you know how? Cause he gave me a gift, do you know what? It is YOU my love!


·                     The day I die, I will recognize an angel's face because I live with one on the earth...YOU!


·                     There's warmth in my heart and it haunts me when I am gone. Mend me to your side and never let go. The more I live, the more I know, what's simple, is true...I love you.


·                     I love three things in this world; the sun for the day, the moon for the night and you forever.


·                     For the world, you are somebody, but for somebody you are the world...lots of love Somebody.


================================================

Thursday, June 21, 2012

Only in India


Salam...

Enjoy these picture..:)


















-------------------------------------------------------------------------------------------

Amalkan Surah Ad Dhuha untuk mendapat ketenangan & ketenteraman jiwa






Surah ad-Dhuha adalah penawar bagi mereka yang merasakan diri mereka disisih, ditinggalkan dan dibenci. Surah ini diturunkan sebagai menolak kata-kata musyrikin kepada Nabi Muhammad SAW bahawa Allah SWT telah membenci dan meninggalkan baginda SAW.



Allah SWT dengan bahasa lembut menyejukkan jiwa Nabi SAW, bahawa Dia tidak tinggal dan bencikan Nabi SAW. Bagi mereka yang merasakan diri disisihkan manusia, hakikatnya,Allah tidak biarkan mereka kesepian. Dia sentiasa bersama, lalu, Dia pujuk jiwa yang disisihkan itu dengan jaminan bahawa hari esok adalah cerah dan lebih baik dari hari ini.

Ad-Dhuha pengubat jiwa manusia yang resah dan memberikan kehidupan yang lebih baik jika diamalkan selalu.

Tuesday, June 19, 2012

Pregnancy: All About the First Trimester


What changes to expect during week 0-13 of your pregnancy.

Congratulations, your journey to motherhood is underway! With the first realization that you're having a baby, together with uncomfortable morning sickness and erratic mood swings, your 1st trimester is a very exciting yet overwhelming stage of your pregnancy. Find out other changes to expect during this stage of pregnancy.


First Trimester: Week 0-13
Your Baby's Growth and Development
Your baby's growth rate is the most rapid during the 1st trimester. In fact, the 1st trimester is also one of the most crucial stages for your baby. It is during this period that the baby is most vulnerable to damage from drugs taken by the mother, or infections, like German measles, affecting the mother.

  Week 4: The embryo's spinal column, nerves, some blood vessel and the heart have started to form.
  Week 5: First heartbeats begin. Arm and leg buds appear.
  Week 6: Nostrils are formed. Brain and instestines grow.
  Week 7: Fingers and feet start to develop. Ears, eyes and nose appear. Teeth begin to develop beneath the gums.
  Week 8: Body grows. Cartilage and bones begin to form. Webbed fingers and toes appear.
  Week 9: Most basic development is complete and all major body systems have formed.
  Week 13: The baby's sexual organs develop.
  By the end of the 1st trimester, the baby is about 3.4" long and weighs about 43 grams.

Your Body's Changes
In early pregnancy, physical changes in your body are mainly due to elevated hormone production. It is quite common to feel increasingly tired and sleep as many as 12 hours a day.

In fact, the symptoms of early pregnancy closely resemble PMS and include acne, mood swings, cramps and especially swollen, tender breasts. Your breasts will grow and feel tender, due to the expanding milk ducts. The aerola (dark area around the nipple) begins to darken.

Frequent urination is normal due to hormonal changes and the increased pressure exerted on the bladder as the baby grows. Some women also experience increased vaginal discharge and irregular bowelmovements.

You may experience morning sickness, which can range from a slight upset stomach to nausea to vomiting. Nausea tends to be worse in the morning, but it can last all day. You may be repelled and nauseated by certain smells or foods and drinks. On the flip side, cravings for certain food can also occur.

Spider veins, which are thin veins visible at the surface of the skin, may begin to appear.

Your Emotional Changes
You may experience mood swings, ranging from the joy of having a baby to anxiety or depression from being exhausted and stressed. You may even have misgivings about your pregnancy at times, and experience bouts of weeping. All these feelings are normal, but do look to your partner for encouragement and understanding.

You may also have a heightened awareness of your body and its new shape. If you think you are becoming unattractive, it is important to share your fears with your spouse.

Apart from mood swings and thoughts about your new body shape, you also begin to think more about your baby and its wellbeing, and if you are working, how to balance career and family demands, and how the baby will affect your work productivity.

At the same time, your interest in sex may decrease due to fatigue and nausea.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Safe Travel During Pregnancy


What you need to know when traveling for two. Plus how to make any trip easier.


Planning a babymoon? Go for it! The good news is that most obstetricians say there's no reason most women can't travel during a healthy, low-risk pregnancy. (Of course, you should always consult your doctor first.) Here are some guidelines that can help make any trip -- work or pleasure -- footloose and fancy-free.

The best time to go
Assuming you have complete freedom to schedule your trip -- meaning it's not for a crucial business meeting or a required family function -- doctors say the best time for a pregnant woman to travel is during the second trimester (the 13th to 28th weeks). The fatigue, nausea and increased miscarriage risk of the first three months have ended. And the heaviness, fatigue and risk of premature labor of the last three months haven't yet begun.

Transportation tips
If you're traveling by air, the biggest concern is the dangerous blood clots that can form in your legs after hours of inactivity. While all travelers are at increased risk, the danger is greater for pregnant women. Try to sit in an aisle or bulkhead seat that will allow you to stretch and move your legs as much as possible. And get up from your seat frequently -- at least every two hours -- to walk around.

Dehydration is another potential problem on long flights, since the air on planes is extremely dry. Bring a big bottle of water along or make frequent requests to the flight attendants. "If you're not getting up to go to the bathroom every two hours, then you're not drinking enough," says Sharon Phelan, M.D., professor of obstetrics and gynaecology at the University of New Mexico in Albequerque.


Lately, there's been some concern about the radiation exposure from the sun that air travellers face. While this may be a problem for very frequent travellers (including pilots, navigators and flight attendants), obstetricians say that one or two trips during pregnancy isn't a concern.

If you're traveling on the ground -- via train or car -- be sure to get out of your seat or stop the car for a walk or other exercise every couple of hours. Long bus trips should probably be avoided, since it's difficult to leave your seat. Always bring along a water bottle to keep yourself hydrated.

Pregnant women traveling by boat may be more likely to experience the nausea of seasickness. If you're determined to take a cruise, doctors say that most over-the-counter anti-motion sickness medications (such as Dramamine) are safe for pregnant women. But, as always, check with your obstetrician before assuming anything is safe for you.

General rules
·         It's a good idea to see your obstetrician and get his or her okay before going anywhere.

·         If you're taking commercial transportation -- especially planes -- ask your doctor at this check-up to write a note stating that he/she has recently examined you and consider it safe for you to travel. The note should also state your due date. Some airlines will refuse to board a pregnant woman who looks as if she's close to her delivery date. If you're carrying large, this note may help overcome an airline's reluctance.

·         Don't plan to be far from competent medical help -- especially in your last trimester. No matter how healthy you are, pregnancy is not the smartest time to plan an exotic trip, which might involve vaccinations, anti-malaria drugs or unsafe food and water. "I had a patient who was pregnant with twins ask me if it would be okay for her to go to Nepal in her 28th week. I said, 'No!' She could do what she wanted, of course, but she wanted my permission, and I wasn't going to give it," says Dr. Phelan.

·         If possible, know the name and address of the closest hospital, in case you need to visit the emergency room.

·         Finally, just because you're away from home and work responsibilities, never forget you're pregnant. No matter where you are, it's still important to follow a healthy diet, drink enough fluids, leave time for relaxation, and avoid activities (such as skiing, scuba diving, or saunas) that might be dangerous for you and your unborn child. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------


Saturday, June 16, 2012

Istilah Babi dalam Perubatan


Assalamualaikum 

Hari ini saya ingin kongsikan bagaimana untuk kita mengenal pasti ubat-ubatan yang mengandungi sumber khinzir



Satu cara yang paling penting ialah dengan membaca label pada produk ubat tersebut. 

Tapi... macam mana kita nak tahu kalau kita tak paham istilah-istilah sains yang sering digunakan pada label ubat? 
Dalam Bahsa Melayu, perkataan Babi atau Khinzir jelas menggambarkan haiwan berkaki empat ini sama ada daging babi, bulu babi ataupun kulit babi. Tetapi di dalam bahasa Inggeris, kita mungkin terkeliru dengan pelbagai istilah yang digunakan untuk menggambarkan haiwan ini. Contohnya: 
1. Pork : Istilah yang digunakan untuk daging babi di dalam masakan


2. Swine : Istilah yang digunakan untuk keseluruhan kumpulan spesis babi. 




3. Pig : Istilah umum untuk seekor babi atau sebenarnya bermaksud babi muda, berat kurang 50kg. 



4. Hog : Istilah untuk babi dewasa, berat melebihi 50kg. 



5. Porcine : Istilah yang digunakan untuk sesuatu yang berkaitan atau berasal dari babi. Porcine sering digunakan di dalam bidang perubatan untuk menyatakan penggunaan sumber yang berasal dari babi. 



6. Boar : Babi liar 



7. Sow : Istilah untuk babi betina dewasa yang jarang digunakan. 



8. Sow Milk : Susu Babi 

dan ada pelbagai istilah lagi... 


Daripada pelbagai istilah Bahasa Inggeris yang menggambarkan haiwan babi, istilah Porcine sering digunakan dalam bidang perubatan atau label ubat. Mungkin ramai orang Islam yang tidak mengetahui bahawa label yang bertulis "This product contain substance from porcine" bermaksud "Produk ini mengandungi bahan dari babi", atau label yang menyatakan "The source of gelatin capsule is porcine" bermaksud "Kapsul dari gelatin babi". 

Thank You.. 

Friday, June 15, 2012

Anmum Materna ~ A Must for Pregnant Mum



Did you know?


While your little one is in the womb, his brain is growing rapidly from as early as day 27 of your pregnancy and is then born with 100billion brain cells. Here's how it works. The bulk of brain cells form in the womb, and when your child is born, these cells connect to each through visual, motor, language and social stimulation. The more these connections are made, the faster your child learns and develops the foundation for memory and learning. This simply means that it's while you're pregnant that you should start giving your child the nutrients he needs for overall growth and development. Each serving of Anmum Materna™ only contains 150kcal.


THAT'S WHY PREGNANT MUMMY NEED TO TAKE ANMUM MATERNA...


BRAIN FORMATION


Anmum Materna™ is especially formulated for pregnant women and those who are planning for pregnancy. Anmum Materna™ is high in Folate, which is important to maintain the growth and development of the foetus. Delicious tasting Anmum Materna™ now contains Probio DR10™ and Prebiotic (Inulin) to support good digestive system. Better digestion supports optimum nutrients absorption. Effective absorption of Folate, Gangliosides, DHA, Calcium and other nutrients is important for both child and mum.




What Anmum Materna™ contains:


Folate: Folate is important for growth and division of cells in both mother and foetus.
Gangliosides & DHA: Nutrients found in brain. Essential brain cells begin to form as early as 27 days after conception. Gangliosides may enhance learning ability and memory retention. 
Iron: Is a factor in red blood cells formation that supports 50% blood volume increase during pregnancy. 
Calcium: Helps to build strong bones.
New! Probio DR10™ & Prebiotic (Inulin): Inulin is a prebiotic, which helps to maintain a good intestinal environment. Meanwhile, Probio DR10™ is a type of good bacteria. It is important for pregnant mums to have a good intestinal environment for effective absorption of nutrients.



Clinically Tested: Study has shown that women who consume folic acid fortified milk have increased in blood folate level. Anmum Materna is the only high folic acid milk powder that is clinically tested. 


Article from www.anmum.com


Anmum Materna comes with 2 flavour which is original & chocolate. I have tried both flavour and I think original flavour was taste better than chocolate. Now I'm near 5 months pregnancy and enjoy drink Anmum Materna everyday..:)



Buku Pink ~ Pemeriksaan Bulanan Ibu Mengandung






Salam semua...buku pink seperti di atas ini sememang wajib di buat untuk ibu yang check up di klinik kerajaan..so far saya dah 3 kali check up di klinik kesihatan seri kembangan..datang seawal 7.15am untuk ambil no giliran..dan selalunya semuanya akan selesai pada pukul 9.30am..

Di sini saya kongsikan artikel yg di petik dari mengandung.com tentang serba sedikit apa yang di check untuk setiap lawatan ke klinik kesihatan..


Lawatan Pertama
Memastikan serta mengesahkan kehamilan. Biasanya doktor akan terus memberikan due date atau tarikh anda akan dijangka bersalin. Biasanya kalau anda tidak dapat memastikan bila tarikh akhir haid, ujian ultrasound akan dilakukan untuk memberikan jangkaan bersalin yang lebih tepat.

Lawatan Kedua
Biasanya selapas minggu ke 12 kehamilan, doktor akan meraba uterus @ bayi dalam kandungan anda yang sedang membesar bagi menentukan samada bayi anda membesar secara normal atau tidak. Masalah utama kebanyakan ibu pada masa ini ialah loya, muntah-muntah serta sering pitam.

Lawatan Ketiga
Biasanya usia kehamilan masuk minggu ke 20, Selain pemeriksaan asas, anda akan menjalani ujian PIH (Pregnancy Induced Hypertension) iaitu pemeriksaan terperinci untuk melihat kesihatan ibu. Ujian-ujian tersebut termasuklah:
  1. Air kencing
  2. Tekanan darah
  3. Berat badan
  4. Ujian darah ( diambil dari vena pada lengan ibu)
  5. Ultrasound (mengesan masalah kecacatan bayi dalam kandungan)
Lawatan Keempat
Usia kehamilan masuk minggu ke 24. Ibu akan menjalani ujian asas berikut:
  1. Air kencing
  2. Tekanan darah
  3. Berat badan
Lawatan Kelima
Usia kehamilan masuk minggu ke 28. Selain pemeriksaan asas, ibu akan diberikan suntikan ATT (Anti Tetanus Toxoid) Pertama. Ini adalah bertujuan untuk membantu ibu hamil membentuk antibodi yang cukup untuk melindungi dirinya dan bayi daripada kuman yang mudah dijangkiti sebagai contoh melalui luka dan sebagainya.

Lawatan Keenam
Usia kehamilan masuk minggu ke 32. Pada masa ini ujian asas dan suntikan ATT (Anti Tetanus Toxoid) Keduaakan dilakukan ke atas anda.
Lawatan Ketujuh
Usia kehamilan masuk minggu ke 34. Ujian ultrasound akan dilakukan bagi memastikan kedudukan kepala bayi, uri, berat serta saiz bayi.

Lawatan Kelapan Dan Seterusnya Lawatan Seminggu Sekali
Dan seterusnya anda perlu lakukan lawatan seminggu sekali sehingga hari bersalin tiba.

Happy Reading!!


Thursday, June 14, 2012

Pemakanan untuk Ibu Hamil




Hari ini, 18 minggu (4 months +) usia kandungan yang kerap buat aku tidak sedap badan. Untuk yg tri semester yang pertama sememangnya cukup mencabar kerana mengalami alahan & kerap muntah..tapi itu sudah tiada lagi kala kandunganku memasuki 4 bulan. Suami banyak memberi sokongan kepada ku. Terima abang..:)
Aku perlulah mengikuti diet pemakanan yang betul supaya kandungan ku sihat dan tidak mengalami apa2 masalah. So far, Alhamdullillah sudah 3 kali check up kandungan ku sihat & aku juga sihat..harap akan maintain sampai waktu melahirkan..
Di sini aku kongsikan satu artikel yang ditulis oleh Miey Ahmad. Moga bermanfaat buat ibu-ibu yang diharapkan sihat sejahtera selalu.
Pentingnya pemakanan sepanjang kehamilan.
Diet sihat yang seimbang adalah penting untuk tubuh anda dan bayi berada dalam keadaan sihat walafiat. Ini kerana semua makanan yang anda makan akan menjadi makanannya juga.
Antara zat yang penting dalam pemakanan ibu hamil ialah:
  1. Protein – meningkatkan tahap kepekaan. Terbentuk dari asid amino. Tirosin boleh meningkatkan penghasilan dopamine, norepinephrine and epinephrine. Pengambilan makanan berprotein boleh meningkatkan tenaga mental. Makanan yang mengandungi protein termasuklah ikan, ayam, daging dan telur. Kekacang (seperti yangterdapat dalam Diafood), susu, keju dan tofu.
  2. Karbohidrat – Anti stres dan memberi ketenangan. Karbohidrat merangsang pelepasan insulin ke dalam aliran darah. Ia akan mengeluarkan asid amino dari dalam darah kecuali trptophan yang akan diserap ke dalam serotonin. Kerana itulah ramai yang berdiet akan mengalami depresi lebih kurang dua minggu kerana tahap pengambilan karbohidrat yang terlalu rendah. Makanan yang mengandungi karbohidrat termasuklah roti, gandum, nasi, emping dan buah-buahan. Untuk kesan yang lebih baik, makan protein dan karbohidrat secara berasingan.
  3. Asid Folik – mencegah dipresi. Kekurangan asid folik boleh mengakibatkan paras serotonin di dalam otak menurun. 200 mikrogram mencukupi untuk mengatasi dipresi dan jumlah ini boleh didapati dari sayur bayam atau meminum segelas jus oren. Ia juga merupakan salah satu unsur vitamin B untuk membantu mengelakkan kecacatan saraf tunjang (NTD), seperti spina bifida pada bayi yang belum lahir.
  4. Selenium – mencegah dari cepat marah. Kemurungan, keradangan, degil dan susah hati berlaku kerana kekurangan selenium. Selenium boleh diperolehi dari kekacang (Diafood), sandwich tuna dan biji bunga matahari.
  5. Flavonoids – Tindakan antioksida dari flavonoids melindungi dari berlakunya hilang ingatan disebabkan oleh faktor ketuaan dengan cara menghalang kerosakan akibat radikal bebas dan meningkatkan aliran darah. Koko di dalam susu Intel-Lac mengandungi flavonoids yang diperlukan untuk kesihatan minda.
  6. Zat Besi – amat penting bagi membantu sel-sel darah merah dalam badan manusia dan mencegah anemia. Kekurangan zat besi dikaitkan dengan masalah ingatan jangka pendek. Sekiranya kekurangan zat besi berlaku di kalangan kanak-kanak ia boleh merencatkan keupayaan pembelajaran mereka. Penyelidik mendapati zat besi membantu meningkatkan aktiviti neurotransmiter di dalam otak. Ia boleh didapati dari daging merah, hati, limpa, ikan bilis, tauhu dan tempe.
  7. Vitamin E – Tahap vitamin E yang rendah di dalam darah dikaitkan dengan kelemahan sewaktu ujian mengingat. Vitamin E boleh mengurangkan kerosakan tisu disebabkan oleh radikal bebas. Diafood mengandungi vitaminE.
  8. Kalsium - kalsium boleh didapati daripada sumber susu, hasil tenusu, majerin, dan keju. Kalsium tambahan perlu diambil oleh ibu yang mengalami masalah kekurangan zat besi untuk membantu perkembangan gigi dan tulang bayi. Selain itu, kalsium dapat mengurangkan gejala kebas-kebas atau kekejangan pada ibu sewaktu tempoh kehamilan terutama pada trimester ketiga. Malah berdasarkan kajian terhadap pesakit darah tinggi mendapati kalsium berperanan mengurangkan kecenderungan seseorang ibu daripada mendapat penyakit darah tinggi ketika hamil.
  9. DHA – DHA penting terhadap perkembangan minda bayi. Ia juga berfungi untuk memantapkan lagi pertumbuhan penglihatan dan otak bayi sejak dalam kandungan lagi.
Doakan aku dan baby sihat selalu, moga diberkati, dirahmati dan dimudahkan segala urusan.AMIN..

Wednesday, June 13, 2012

King 2 Heart







Title: 더킹투허츠 / The King 2hearts
Previously known as: 더 킹 (The King) / 킹2hearts (King 2 Hearts)
Genre: Romance, Black Comedy
Episodes: 20
Broadcast network: MBC
Broadcast period: 2012-Mar-21 to 2012-May-24
Air time: Wednesday & Thursday 21:55


Synopsis
This drama is set in modern day where South Korea is governed by a constitutional monarchy. Lee Jae Ha (Lee Seung Ki) is a handsome and materialistic crown prince that doesn’t care about politics. He falls in love with Kim Hyang Ah (Ha Ji Won), a North Korean special forces agent.

Cast
Main Cast

Lee Seung Ki as Lee Jae Ha
- Kang Han Byul as Jae Ha (young)
Ha Ji Won as Kim Hang Ah
Jo Jung Suk as Eun Shi Kyung
Lee Yoon Ji as Lee Jae Shin
Yoon Je Moon as Kim Bong Goo/John Mayer





The Royal Family

Lee Sung Min as King Lee Jae Gang
- Park Gun Tae as Jae Kang (young)
Yoon Yeo Jung as Bang Young Sun (King’s mother)
Lee Soon Jae as Eun Gyu Tak


WOC Members

Jung Man Sik as Lee Kang Suk
Kwon Hyun Sang as Yeom Dong Ha
Choi Kwon as Kwon Young Bae


Supporting Cast

Lee Do Kyung as Kim Nam Il (Hang Ah’s father)
Jun Gook Hwan as Hyun Myung Ho
Samanda Daniel as Bon Bon
Yum Dong Hyun (염동현) as Park Ho Chul
Lee Yun Kyung as Park Hyun Joo (King Lee Jae Gang’s wife)
Lee Shi Un as Hang Ah’s first love
Ra Mi Ran (라미란) 

-----------------------------------------------------------------------------------------------


Rooftop Prince








Title: 옥탑방 왕세자 / Rooftop Prince
Chinese Title: 屋塔房的王世子 / 阁楼王世子
Also known as: Attic Prince
Genre: Fantasy, Comedy, Romance, Time-Travel
Episodes: 20
Broadcast network: SBS
Broadcast period: 2012-Mar-21 to 2012-May-24
Air time: Wednesday & Thursday Night 21:55



Synopsis
‘Rooftop Prince’ has themes of time-travel.
Joseon era (300 years ago)
Lee Gak (Micky Yoochun) is the Crown Prince. When he is ready to marry, Lee Gak wants to marry a beautiful woman. Bu Yong (Han Ji Min) and Hwa Yong (Jung Yoo Mi) are sisters. Hwa Yong, the older sister wants to marry Crown Prince Lee Gak, but her father makes it clear that younger sister Bu Yong will marry the Crown Prince. Hwa Yong is so upset, she uses an an iron to burn Bu Yong’s face, pretending it was an accident. Now, Bu Yong carries a big scar on her face. Eventually, older sister Hwa Yong marries Crown Prince Lee Gak. Time passes and are now adults. Younger sister Bu Yong is now a smart woman, good with needlework. Older sister Hwa Yong is uneasy that her husband, Crown Prince Lee Gak, and Bu Young get along well. One day, Crown Prince Lee Gak wakes up in the early morning. He finds that Hwa Yong is not next to him. He feels something strange about the situation and calls for an eunuch. At this time, an eunuch comes running to the Crown Prince and informs him that Hwa Yong is found dead in a pond. Lee Gak suspects that his wife’s death is not by accident. He puts together a team to investigate his wife’s death. When the team awaits to interview a witness, a group of assassins appears and chases them. Crown Prince Lee Gak and his men are chased to the edge of a cliff. The group jumps off the cliff. The Prince from the Joseon era travels to the future with his entourage Song Man Bo (Lee Min Ho), Woo Yong Sul (Jung Suk Won) and Do Chi San (Choi Woo Shik).
Seoul 2012
When Park Ha (Han Ji Min) was young, her father remarried and Park Ha gained older step-sister Se Na (Jung Yoo Mi). When their parents left for work, older step-sister Se Na despised having to take care of her younger sister. One day, while younger sister Park Ha sleeps inside a truck, the truck suddenly departs. Even though Se Na sees the truck leaving, she turns around and pretends that it isn’t happening. Time passes, younger sister Park Ha is now living in America. While, Park Ha sells fruits as a sidewalk vendor, Yong Tae Yong (Micky Yoochun) sees her and feels a connection with Park Ha. Yong Tae Moo (Lee Tae Sung) appears in front of Yong Tae Young. They are cousins. The following day, the two men boards a yacht. While the boat is sailing, they have a small fight and Yong Tae Yong falls into the water. His cousin doesn’t attempt to save Yong Tae Yong and actually attempts to hide evidence that he was there. He then jumps into the water and swims away. At this time, younger sister Park Ha receives a phone call that her family has been located in South Korea. Park Ha travels to South Korea and learns that her father has just passed away. At her father’s funeral, Park Ha meets her step-mother and older step-sister Se Na. Park Ha has no memory of how she was separated from her family. Park Ha settles down in Seoul. One night, when she comes back to her rooftop room, she discovers four men, in Korean traditional clothing, sitting in her room…..
(Synopsis Credit to asianwiki)

Cast

Main Cast

Micky Yoochun as Yong Tae Yong / Lee Gak
Han Ji Min as Park Ha / Bu Yong
Jung Yoo Mi as Hong Se Na / Hwa Yong
Lee Tae Sung as Yong Tae Moo
Lee Min Ho (1993) as Song Man Bo
Jung Suk Won as Woo Yong Sul
Choi Woo Shik as Do Chi San





Child Actor/Actress

Choi Won Hong as Lee Gak (young)
Jun Min Seo as Park Ha (young) / Bu Yong (Young)
Kim So Hyun as Se Na (young) / Hwa Yong (Young)
----------------------------------------------------------------------------------------------

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...